18.8 C
Chania
Saturday, May 11, 2024

Κίνδυνος λουκέτου για τη μεγαλύτερη τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία:

Η μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, η άλλοτε πανίσχυρη Τοπική Οργάνωση Μασταμπά Ηρακλείου ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο, σύμφωνα με το τοπικό cretalive.gr. Πρόκειται για μια οργάνωση που αριθμούσε έως και 16000 μέλη και τώρα καταρρέει υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στα βασικά έξοδα, όπως το ενοίκιο και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η απόφαση για το λουκέτο έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό από τη συντονιστική της ΤΟ αφού δεν έχουν πληρωθεί τα οφειλόμενα στον ιδιοκτήτη, ωστόσο, στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν και ζήτησαν να δοθεί η τελική έγκριση από την Ολομέλεια.

Έτσι, από τις Κεντρικές και Νότιες Συνοικίες συγκαλείται έκτακτη ολομέλεια στις 8 Ιανουαρίου, στις 18.30 το βράδυ η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα έχει ως βασικό θέμα τη μετακόμιση της ΤΟ στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης, δίπλα στην παλιά ακαδημία του Ηρακλείου. Κάτι τέτοιο αντιστοιχεί με λουκέτο και μεταφορά του αρχείου στη Νομαρχιακή πράγμα που εφόσον συμβεί θα κλείσει έναν κύκλο σχεδόν 40 ετών για την οργάνωση.

«Ναι, μοιάζει με το κύκνειο άσμα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ το επικείμενο λουκέτο που ετοιμάζεται να βάλει η μεγαλύτερη κομματική οργάνωση της Ελλάδας. Και είναι περίεργο γιατί ακόμη έχει μέλη, πολλά μέλη» αναφέρει στο cretalive.gr παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της οργάνωσης. «Και είχαμε μείνει όλοι με την αίσθηση ότι το Καλοκαίρι που είχαμε βάλει κάποια χρήματα όλα είχαν τακτοποιηθεί» ανέφερε με νόημα και επεσήμανε ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ