22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Καβάλα: Νικήθηκε από τον καρκίνο «η πρώτη των πρώτων» Μυρτώ

Ημερομηνία:

Ήταν καλοκαίρι του 2019 όταν, με την ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, έγινε γνωστό ότι η μαθήτρια από την Καβάλα Μυρτώ Φουρουντζόγλου «χτύπησε» την κορυφή στη βαθμολογία.

Η νεαρή από την Καβάλα είχε περάσει πρώτη στην Ιατρική Θεσσαλονίκη πριν δύο χρόνια.

Αμέσως μετά όμως, η μοίρα επεφύλασσε ένα ύπουλο χτύπημα για τη Μυρτώ, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. «Πάλεψε» με την ασθένεια για δύο χρόνια χωρίς να παρατήσει τις σπουδές της.

Τελικά, δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με το kavalanews.gr.

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια Ιατρικής, ήταν και διακεκριμένη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΩΚ Κοσμάς Χαρπαντίδης αναφέρει τα εξής:

«Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».

Σε συνέντευξή της το 2019 στο Center TV, η Μυρτώ μιλούσε για τους στόχους και τα όνειρά της:

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...