25.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Και το Russia Today για την σημερινή κινητοποίηση στο αεροδρόμιο Χανίων ενάντια στη Fraport | Bίντεο

Ημερομηνία:

Διεθνές ενδιαφέρον έχει αποκτήσει η υπόθεση της αντίστασης εργαζόμενων και πολιτών στην ιδιωτικοποίηση των ελληνικών αεροδρομίων.

Το διεθνές δίκτυο Russia Today, μέσω του ειδησεογραφικού του πρακτορείου Ruptly και σε ρεπορτάζ του Νίκου Αγγελάκη αναφέρεται στη σημερινή κινητοποίηση στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρεται ότι πολίτες και εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Χανίων πραγματοποίησαν διαδήλωση την Τρίτη με αφορμή την επίσκεψη εκπροσώπων της εταιρείας Fraport, στα πλαίσια της πρώτης μεγάλης ιδιωτικοποίησης της ελληνικής κυβέρνησης.

Εκφράσανε τον θυμό τους προς τους εκπροσώπους της εταιρείας Fraport που επισκέφτηκαν το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” για να επιθεωρήσουν τις υποδομές του.

Τον Δεκέμβριο, η ελληνική κυβέρνηση έδωσε στη γερμανική εταιρεία Fraport με αντίτιμο 1,2 δις ευρώ το συμβόλαιο για τη διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων, πολλών εξ αυτών στα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, για 40 χρόνια. Η κοινοπραξία θα αναλάβει τη διαχείριση από το φθινόπωρο.

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=CVCyW-gwlOA”]

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ