21.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Το “ημερολόγιο” των αγωνιστικών δράσεων της ΕΛΜΕ Χανίων

Ημερομηνία:

Εντείνει αγωνιστικά η ΕΛΜΕ Χανίων με κορύφωση την πανελλαδική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου.

Δείτε το ημερολόγιο δράσεων:

  • Πέμπτη 21/01/2016 στις 12:30 μμ.: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – συμβολικός αποκλεισμός στα γραφεία της ΔΔΕ Χανίων. Συμμετέχουμε  στην πανελλαδική μέρα δράσης και τη στάση εργασίας (12:00 – 14:00 μμ) που προκήρυξε η ΟΛΜΕ.
  • Παρασκευή 22/01/2016 στις 18:00:  Τοπικός συντονισμός   με άλλα πρωτοβάθμια, Λαϊκές Συνελεύσεις, συλλογικότητες γειτονιών και συλλόγους γονιών. Συντονισμό ενεργειών και κοινό μέτωπο, όλων των εργαζομένων δημόσιου – ιδιωτικού τομέα, ανέργων, νεολαίας, αυτοαπασχολούμενων και φτωχομεσαίας αγροτιάς. Καλούμε όλες τις συλλογικότητες , σωματεία , φοιτητικούς συλλόγους σε σύσκεψη (Παρασκευή 22/01/2016 στις 18:00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων, 1ο Γυμνάσιο )για το συντονισμό δράσης ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα.
  • Σάββατο-Κυριακή 23-24 Γενάρη: Συμμετέχουμε-στηρίζουμε την Πανελλαδική κινητοποίηση   – καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες,  για ανοιχτά σύνορα, για να πέσει ο φράχτης στον Έβρο.
  • Τρίτη  26/01/2016 στις 19:00 στην πλατεία Αγοράς: Ημέρα δράσης, με παρέμβαση στις πλατείες. Καλούμε σε συγκέντρωση όλων των σωματείων- εργατικών σχημάτων, συλλογικοτήτων κλπ
  • Αγωνιστικό Συντονισμό σωματείων και Ομοσπονδιών, όλων των εργαζόμενων Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που θα ξεπερνά τα όρια που βάζει ο γραφειοκρατικός, υποταγμένος εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός. Καλούμε την ΟΛΜΕ να συμβάλει στον αγωνιστικό συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων και ομοσπονδιών του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα , σ΄ έναν  παλλαϊκό ξεσηκωμό. Πριν και μετά οργανώνουμε πανελλαδικά συλλαλητήρια, καταλήψεις και δυναμικές ενέργειες παντού. Να μην τολμήσουν να το φέρουν στη Βουλή, να μην τολμήσουν να το ψηφίσουν.
  • Πέμπτη 4 Φλεβάρη: ΟΛΟΙ στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  και στα συλλαλητήρια!

Καλούμε την ΟΛΜΕ και την ΑΔΕΔΥ να κηρύξουν νέα 48ωρη προειδοποιητική γενική απεργία ώστε να αποτρέψουμε την κατάθεση του νομοσχεδίου.

ΓΣ και  κλιμάκωση του αγώνα με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις , στη λογική ενός  αποφασιστικού και παρατεταμένου αγώνα.

Πανό-αφίσες-κάθε μορφή προπαγάνδισης των αιτημάτων μας.

Δυναμικές μορφές αποκλεισμού και δημιουργίας χώρων κέντρων αγώνα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ