19.8 C
Chania
Wednesday, May 29, 2024

Και τώρα, πώς ενημερώνεις τους τουρίστες για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό;

Ημερομηνία:

Το είχαμε επισημάνει και παλιότερα, πριν ξεκινήσουν οι πτήσεις από άλλες χώρες, ότι υπάρχουν πολλά πρακτικά ζητήματα που πρέπει η κυβέρνηση να έχει σκεφθεί καλά πριν προχωρήσει στο άνοιγμα των συνόρων. Ένα από αυτά είναι και το θέμα του πώς ενημερώνεις και πώς επιβάλλεις στον τουρίστα την τήρηση των απαραίτητων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ας πούμε, τώρα, με την απόφαση που λήφθηκε για να φοράνε όλοι μάσκες όταν εισέρχονται στα σούπερ μάρκετ, πώς οι τουρίστες θα γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν; Και πώς πείθεις έναν άνθρωπο που έχει έρθει από μακριά για να ξεκουραστεί και να ξεχάσει την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, να ξαναμπεί σε μία διαδικασία τήρησης μέτρων, αποστάσεων κ.ο.κ.

Και βεβαίως, τα σούπερ μάρκετ είναι ένα από τα μέτρα. Τι σχέδιο έχει η κυβέρνηση για όλους αυτούς τους ανθρώπους, αν κι εφόσον αποφασισθεί η εφαρμογή και επιπλέον μέτρων και περιορισμών;

Έχει σχέδιο ή πράττει σπασμωδικά;

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ