18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Καμμένος: Αν πέσει η κυβέρνηση, θα χαθεί η ελπίδα

Ημερομηνία:

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ότι στην αποψινή συνεδρίαση “οι βουλευτές καλούνται να αποδείξουν πως υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογούν, αλλά δεν παραδίδονται”

Έτσι και η κυβέρνηση πέσει, δεν θα υπάρχει ελπίδα ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη – υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του απόψε στη Βουλή, για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές της.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο, συνέχισε, ότι η «τάξη» της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κύκλοι στην Γερμανία με επικεφαλής τον Β. Σόϊμπλε, θέλουν η Ελλάδα να αποτελέσει το παράδειγμα της επικυριαρχίας τους. Ο κ. Καμμένος είπε ότι η συμφωνία αυτή είναι προϊόν εκβιασμού και πραξικοπήματος, ενώ την χαρακτήρισε και “συνθηκολόγηση”.

Από την άλλη ωστόσο, ο κ. Καμμένος τόνισε πως αν δεν επικυρωθεί η συμφωνία, τότε δεν θα υπάρξει ποτέ ελπίδα ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη.

«Βρισκόμαστε υπό εκβιασμό» τόνισε ο κ. Καμμένος και αναγνώρισε ότι πολλοί βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν ενάντια στη συνείδησή τους. Υπογράμμισε ωστόσο, ότι ταυτόχρονα καλούνται να αποδείξουν πως υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογούν, αλλά δεν παραδίδονται.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...