20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Καμμένος: Προϋπόθεση η συμφωνία να συνδέεται με το θέμα του χρέους

Ημερομηνία:

“Η λύση θα είναι οριστική και η εποχή των μνημονίων θα έχει περάσει” εκτίμησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Τόνισε ότι παραμένουν οι κόκκινες γραμμές που έχει θέσει ο κυβερνητικός εταίρος χωρίς να αναφερθεί ρητά σε αυτές

Αισιοδοξία ότι τις επόμενες ώρες ή ημέρες, η κυβέρνηση τηρώντας τη λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου, θα προχωρήσει στην οριστική επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πενταετής κρίση, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Προϋπόθεση για τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων είναι οποιαδήποτε συμφωνία να συνδέεται με το θέμα του χρέους τόνισε ο κ.Καμμένος σημειώνοντας ότι παραμένουν οι κόκκινες γραμμές που έχει θέσει ο κυβερνητικός εταίρος, χωρίς όμως να αναφερθεί ρητά σε αυτές.

Υπογράμμισε επίσης τον εθνικό χαρακτήρα της διαπραγμάτευσης.

“Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται η Ελλάδα, δεν διαπραγματεύεται απλώς η κυβέρνηση. Ελπίζουμε ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων θα είναι θετική για τον ελληνικό λαό.

Οι προϋποθέσεις που έχουν μπει και από την κυβέρνηση αλλά και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι οποιαδήποτε συμφωνία να συνδέεται με το θέμα του χρέους”, δήλωσε ειδικότερα ο κ. Καμμένος.

“Παραμένουν οι «κόκκινες γραμμές» που έχουμε θέσει και θεωρούμε ότι τις επόμενες ώρες, τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση τηρώντας τη λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου θα προχωρήσει στην οριστική επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πενταετής κρίση”, πρόσθεσε καταλήγοντας: “Η λύση θα είναι οριστική και η εποχή των μνημονίων θα έχει περάσει”.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ