14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Κατάθλιψη προ των πυλών” για τον Αντώνη Σαμαρά

Ημερομηνία:

Στα πρόθυρα της κατάθλιψης βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”:

Όσοι τον έχουν δει τελευταίως τον περιγράφουν κατηφή, ανόρεχτο, συνεχώς εκνευρισμένο, έτοιμο να αρπαχτεί και επιπλέον ανήσυχο. Πολύ ανήσυχο. Και απογοητευμένο. Σχεδόν καταθλιπτικό. Σαν να ξαναγυρίζει στα «πέτρινα χρόνια» της δεκαετίας του 1996-2004. Βρίζει σε πρώτη ευκαιρία, τόσο που είναι δύσκολο να έχεις μια ολοκληρωμένη συζήτηση μαζί του. Το ίδιο και στο τηλέφωνο. Δεν μπορεί να καταλάβει – και το λέει – «πως του συμπεριφέρονται έτσι». Σε αυτόν «που έκανε όλα όσα είχαν συμφωνήσει». Που «έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε». Και τώρα «του συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι, σαν πατσαβούρα». Που «δεν του σηκώνουν το τηλέφωνο, ενώ αυτοί μπορούν να δώσουν λύση».

Οι «αυτοί» είναι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Ο «παραπονεμένα λόγια» είναι ο Αντώνης Σαμαράς, τις τελευταίες μέρες. Καταλαβαίνει ότι έπαιξε και έχασε. Και μεταξύ μας, πληρώνει τη στάση του το καλοκαίρι του ’10, τότε που δεν σήκωνε αυτός το τηλέφωνο και έλεγε «δεν υπογράφω Μνημόνια»…

Ήθελε να γίνει Πρωθυπουργός. Τόσο απλά…

10841178_497029193771099_461607811_n

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ