16.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Κατάληψη στην διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων και στην 7η ΥΠΕ Κρήτης

Ημερομηνία:

Σε κατάληψη του γραφείου του διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων προχώρησαν το πρωί οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, ενώ οι συνάδελφοί τους απο το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Τις κινητοποιήσεις διοργάνωσαν οι σύλλογοι εργαζομένων στα νοσοκομεία στο πλαίσιο της σημερινής στάσης εργασίας και με αιχμή τα προβλήματα στον τομέα της υγείας αλλά και τα οικονομικά προβλήματα των εργαζομένων στον χώρο της δημόσιας υγείας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ