23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κατάντια! Αμερικάνος “άντρας” πλακώνει στις μπουνιές γυναίκα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων | Φωτός

Ημερομηνία:

Του Γιάννη Αγγελάκη,

Γέμισε πολιτισμό ξανά η πόλη των Χανίων, με τις ευλογίες των τοπικών αρχών και με τις ανοιχτές αγκάλες των καταστηματαρχών που για μια χούφτα δολάρια μετατρέπουν την πόλη σε κανονική Τρούμπα. Μόνο ντροπή!

Το Παλιό Λιμάνι είναι γεμάτο κυρίως με Αμερικάνους από νωρίς το απόγευμα. Από το βράδυ όμως  τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν. Μεθυσμένοι παντού στους δρόμους να τρεκλίζουν και να πέφτουν πάνω σε ανυποψίαστους περαστικούς. Μπροστά στα μάτια μου είδα αμερικάνο ναύτη να βαρά ένεση σε κλειστό κατάστημα της Μητρόπολης Χανίων ενώ μία άλλη κοπέλα ήταν σωριασμένη κάτω.

Στο Παλιό Λιμάνι το αδιαχώρητο από Αμερικάνους, μεθυσμένους, με λογής λογής κράχτες που προωθούν διαφόρων ειδών πραμάτειες, μέχρι και γυναίκες.

Εικόνες παρακμής, ξεφτίλας. Όμως η χειρότερη εικόνα ήταν αυτή ενός Αμερικάνου ο οποίος σε λογομαχία που είχε με γυναίκα συμπατριώτισσά του, την άρχισε στις μπουνιές, στο πρόσωπο, στο στομάχι, παντού, σωριάζοντάς την στο πάτωμα και συνεχίζοντας να την χτυπά στο κεφάλι ενώ κάποιοι συμπατριώτες του μπήκαν εν τέλει στη μέση για να τον αποτραβήξουν.

Δείτε φωτογραφίες:

Όλα αυτά σε ένα σύντομο περίπατο 10 λεπτών στο Λιμάνι των Χανίων. Μέχρι να τελειώσει και αυτή η βραδιά πολλά ακόμα θα συμβούν. Και οι Χανιώτες για ακόμη μια φορά θα καταλάβουν, ότι όταν φτάνουν οι Αμερικάνοι, ο τόπος τους δεν τους ανήκει. Όταν φτάνουν οι Αμερικάνοι, είναι δεύτεροι κατηγορίας πολίτες. Με τις ευλογίες των τοπικών αρχών.

Για μια χούφτα δολάρια στις τσέπες λίγων καταστηματαρχών.

"google ad"

Αλλά στη χώρα που οι νέοι πεθαίνουν σε τρένα που είναι για τα σκουπίδια, για την κερδοφορία των εταιρειών, γιατί και ένας τόπος να μην ξεπέφτει με πρόφαση το κέρδος αυτών που κάνουν υποκλίσεις στο δολάριο;

Μόνο ντροπή για τον ξεπεσμό!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...