23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κατάργηση της μάσκας στα σχολεία εξήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης προλαμβάνοντας τις αποφάσεις της επιτροπής

Ημερομηνία:

Όπως φαίνεται μετά την κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, σύντομα θα καταργηθούν οι μάσκες και στα σχολεία. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τη δήλωση του πρωθυπουργού σε σχολείο της Σύρου, όπου και βρέθηκε σε ακόμα μία εξόρμησή του.

Όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος cyclades24.gr, o Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Σχολείο Βάρης Μάννα Σύρου, δήλωσε σε μαθητές:

«Από αύριο δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα σε εξωτερικό χώρο. Και πιστεύω ότι και σύντομα θα απαλλαγούμε από τις μάσκες εντός της τάξης γιατί ξέρω ότι ήταν μεγάλος μπελάς και δύσκολο για εσάς και μπράβο σας που τα καταφέρατε να είστε τόσο πειθαρχημένοι αλλά νομίζω ότι τελειώνει πια η πανδημία και θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας».

Να υπενθυμίσουμε ότι από αύριο, Σάββατο 5 Μαρτίου, η μάσκα καταργείται στους εξωτερικούς χώρους, όπου τουλάχιστον δεν υπάρχει συνωστισμός, σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής των ειδικών.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...