25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Κατέθεσαν πρόταση στον Γ. Κατίδη τα Χανιά

Ημερομηνία:

Ο Γιώργος Κατίδης βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης κι ο ΑΟ Χάνια του κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας.

Μπορεί την τελευταία διετία η καριέρα του Γιώργου Κατίδη να έχει πάρει την κατιούσα, όμως η “μπογιά” του Έλληνα μεσοεπιθετικού περνάει ακόμα. Μετά την Σπάρτη που έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ακόμη μία ομάδα της Football League με υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν έχει στο στόχαστρο τον 25χρονο άσο.

Ο λόγος για τα Χανιά, τα οποία κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος παραμένει ανενεργός τον τελευταίο χρόνο. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, αφού ο Κατίδης βρίσκεται σε συζητήσεις και με ομάδα απ’ τη Σλοβακία.

Ο Γ. Κατίδης, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τον ναζιστικό πανηγυρισμό του σε αγώνα της Ένωσης και είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή του από την ομάδα, έπαιξε μετά στην ιταλική Νοβάρα, στη Βέροια και τον Λεβαδειακό.

Τελευταία ομάδα του Κατίδη ήταν ο Λεβαδειακός, με τον οποίο το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 έπαιξε σε 9 παιχνίδια (είχε και 1 γκολ).

contra.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ