14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κατέρρευσε ενώ διέσχιζε το φαράγγι της Σαμαριάς

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης, για τη μεταφορά ενός 30χρονου Αμερικανού από το Φαράγγι της Σαμαριάς, στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο 30χρονος -που φαίνεται ότι είναι υπέρβαρος- διέσχιζε το φαράγγι με τη σύζυγό του, όταν υπέστη έμφραγμα.

Ο Αμερικανός τουρίστας, μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αγ. Ρουμέλης, όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο, ήταν σε καλύτερη κατάσταση και μεταφέρθηκε με σκάφος στη Χώρα Σφακίων όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη στην ΕΡΤ Χανίων, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Βρυσών, ζήτησε να βρει ο Δήμος ένα σκάφος, προκειμένου να μεταβεί η ομάδα διασωστών στην Αγ. Ρουμέλη, στην έξοδο δηλαδή του φαραγγιού, αίτημα στο οποίο ο Δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα.

Επιτόπου έσπευσαν πυροσβέστες και ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αγίας Ρουμέλης, ο οποίος ζήτησε την αποστολή ελικοπτέρου.

Λίγο αργότερα, δύο ακόμα πυροσβέστες από την Ανώπολη, μετέβησαν στο σημείο για να ενισχύσουν το διασωστικό έργο.

ertnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ