16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κινητοποίηση των εργαζόμενων του νοσοκομείου Χανίων την Τετάρτη

Ημερομηνία:

Με ανακοινωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων καλεί σε συμμετοχή στην Πανελλαδική Κινητοποίηση Υγειονομικών της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, με συγκέντρωση των εργαζομένων στις 12 το μεσημέρι στην πύλη του Νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωσή αναφέρονται τα εξής:

«Παράλληλα την Παρασκευή 25/02/2022 και ώρα 6μμ, μετά από απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην πλατεία της Αγοράς.

Σκοπός μας είναι να ενημερωθεί ο Χανιώτικος λαός για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον χώρο της εργασίας μας, τα οποία δύο χρόνια τώρα λόγω της πανδημίας έχουν αυξηθεί τόσο ώστε κυριολεκτικά να μας έχουν φτάσει στα όρια της ψυχικής και σωματικής εξουθένωσης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλα τα σωματεία και όλο τον Χανιώτικο λαό να σταθεί κοντά μας σε αυτήν την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!

Κοινός μας στόχος είναι η σωστή επιστημονική και ανθρώπινη αντιμετώπιση όλων των πολιτών που χρειάζεται να νοσηλευτούν στο Νοσοκομείο μας.

ΤΟ Δ.Σ.»

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ