22.8 C
Chania
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026

Κλειστά και την Τετάρτη όλα τα σχολεία στην Π.Ε. Χανίων

Ημερομηνία:

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση λήφθηκε λόγω παράτασης των ακραίων καιρικών συνθηκών και σε συνάρτηση της ανακοίνωσης του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, για παράταση της σημερινής αργίας και για αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, σε όλες τις χιονόπληκτες περιοχές μεταξύ των οποίων και την Κρήτη.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ζελένσκι απειλεί Ισραηλινούς με κυρώσεις για κλεμμένα σιτηρά σε περιοχές που κατέχονται από τη Ρωσία

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απείλησε να επιβάλει κυρώσεις...

Προβολή της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα» στα Χανιά από την Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει προβολή της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη την Κυριακή 3/5 στον κινηματογράφο Ελληνίς.

SAVE SOUGIA: Ανοιχτή συζήτηση στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση το Σάββατο 23 Μαΐου, στις...

CINEphil_101: 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου στο Ηράκλειο

Το 2ο CINEphil_101 Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου επιστρέφει στο...