19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νέα αποκάλυψη σοκ για τον ιερέα: Είχε σεξουαλική σχέση με την ανήλικη μπέιμπι σίτερ του μωρού του

Ημερομηνία:

«Είχαμε σχέση από τα 16 μου», υποστηρίζει η ενήλικη σήμερα κοπέλα που κρατούσε το μωρό του 37χρονου.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα στα Άνω Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

Τα στόματα σιγά – σιγά ανοίγουν και σύμφωνα με τον Alpha, εκτός από το γενναίο κορίτσι που βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του, η οικογένεια μίας ακόμη νεαρής κατήγγειλε τον 37χρονο.

Μετά την καταγγελία της 18χρονης, οι Αρχές παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό το σπίτι του ιερέα, ο οποίος έμενε πολλές ώρες μόνος του με μια νεαρή κοπέλα, καθώς η σύζυγός του απουσίαζε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ήταν στο σχολείο. Η νεαρή κοπέλα ήταν η μπέιμπι σίτερ που κρατούσε το μωρό του και φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 15,5 ετών.

Ο ρασοφόρος, βάσει των ίδιων πάντα καταγγελιών, φέρεται να έστελνε επίσης ακατάλληλο υλικό στην ανήλικη, ζητώντας της να κάνει το ίδιο. Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του όταν ήταν εκεί και η παπαδιά.

Φέρεται δε να τη γνώρισε επίσης στο κατηχητικό και να δέχθηκε τις ανήθικες προτάσεις του, ζητώντας της να πηγαίνει σπίτι του για να προσέχει τα παιδιά του.

Από την πλευρά της, η 18χρονη σήμερα νεαρή υποστηρίζει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της. Κάτι που δεν παίζει πάντως κανέναν ρόλο νομικά, καθώς ήταν ακόμα ένα παιδί 15,5 ετών, όταν συνευρέθηκε πρώτη φορά με τον ιερέα.

Η κατάθεση εξάλλου της μητέρας της που δεν γνώριζε τίποτα και το έμαθε από την αστυνομία, είναι «καταπέλτης» εναντίον του. «Θα έπρεπε να ντρέπεται. Έστειλα το παιδί μου στο Κατηχητικό και ήμουν σίγουρη ότι θα καθοδηγεί τα παιδιά ένας ιερέας και τώρα μαθαίνω ότι ο άνθρωπος αυτός κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος μετέβη, σήμερα (25/01), λίγο πριν από τις 12:00 στον ανακριτή για να απολογηθεί σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 17χρονης. Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, ο πατέρας του, αλλά και πρόσωπα από το συγγενικό του περιβάλλον.

Ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, ενώ αναμένεται να αποδώσει στην απολογία του την καταγγελία σε οικονομικά κίνητρα, προτάσσοντας μάλιστα πως ίσως η καταγγέλλουσα «τον είχε ερωτευτεί».

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει» ισχυρίστηκε στον Alpha.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η ανήλικη «είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει», κάνοντας λόγο για ψευδή καταγγελία.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ, ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» συνέχισε.

Και μπορεί ο συνήγορός του να αμφισβήτησε αρχικά την αξιοπιστία του κοριτσιού, κάνοντας και victim blaming, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως «αυτού του είδους οι καταγγελίες, που γίνονται δηλαδή μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος από την υποτιθέμενη πράξη, είναι της μόδας», ωστόσο μετά τον σάλο που προκάλεσε, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα, κατηγορώντας τον για απόκρυψη στοιχείων.

sputniknews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκλήρωση του πρώτου Φωτοβολταϊκού 500kW της Παγκρήτιας Ενεργειακής Κοινότητας από την ΑΕΝΑΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Φωτοβολταϊκού Πάρκου 500kW της...

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...