19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

Κοινή ανακοίνωση βουλευτών Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ

Ημερομηνία:

Με κοινή τους ανακοίνωση 6 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη ζητούν από τους απεργούς της ΠΝΟ να σταματήσουν την απεργία που καταδικάζει σε οικονομική καταστροφή τους αγρότες της Κρήτης.

Στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Αποτελεί ιστορικό δίδαγμα ότι οι απεργιακοί αγώνες έχουν πάντοτε την ανάγκη της λαϊκής υποστήριξης, αλλιώς οδηγούν στον κοινωνικό αυτοματισμό που έχει αρνητικές συνέπειες στο σύνολο του λαϊκού κινήματος.

Μετά την σαφή διαβεβαίωση του Υπουργού Οικονομίας στη Βουλή ότι το φορολογικό καθεστώς των ναυτικών δεν αλλάζει, η συνέχιση ή μη της απεργίας των ναυτικών εναπόκειται στην ωριμότητα και το αίσθημα υπευθυνότητας των εργαζομένων στην ακτοπλοΐα.

Στους ίδιους και την ηγεσία τους ανήκει όμως και η ευθύνη να καταδικάσουν μια ολόκληρη γεωγραφική περιοχή και τους συναδέλφους τους στο μόχθο της επιβίωσης, σε οικονομική καταστροφή.

Όπως σε πολλές περιπτώσεις, ο διάλογος μπορεί να λύσει προβλήματα. Όσοι τον αρνούνται παραβιάζουν στοιχειώδεις δημοκρατικούς κανόνες. Καλούμε σε συνεννόηση και κατανόηση. Οι παραταξιακές λογικές είναι καταδικασμένες και επιζήμιες.

ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΒΑΛΙΑ

ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...