19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κολωνός: Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των τριών νέων συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης

Ημερομηνία:

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας τριών ακόμα ανδρών που έχουν προφυλακιστεί, κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, γίνεται έπειτα από Εισαγγελική Διάταξη, για να διαπιστωθεί εάν και άλλα ανήλικα κορίτσια είχαν πέσει θύματα τους και πρόκειται για τους:

1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα

Κολωνός, 12χρονη, βιασμός, μαστροπεία, Σεπόλια, βιαστές

2. ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα

Κολωνός, 12χρονη, βιασμός, μαστροπεία, Σεπόλια, βιαστές

3. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο

Κολωνός, 12χρονη, βιασμός, μαστροπεία, Σεπόλια, βιαστές

Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Τα πρόσωπα των τριών ανδρών είχε αναγνωρίσει η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον των παιδοψυχολόγων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 35χρονος ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον τρεις φορές τη 12χρονη, ήταν ο μόνος που δεν είχε προσέλθει αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές.

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κόρινθο, εργαζόταν σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, είχε προσέλθει αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής το μεσημέρι της 20ης Οκτωβρίου υποστηρίζοντας ότι τον Ιούνιο του 2022

απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στην 12χρονη. Τότε ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας είχε αρνηθεί ότι συναντήθηκε μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο δεν εργαζόταν στην εταιρεία και φαίνεται να είχε αναζητήσει καταφύγιο στη Κόρινθο από όπου κατάγεται.

Ο 55χρονος ήταν υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας τροφίμων, πατέρας ενός παιδιού και είχε προσέλθει αυτοβούλως στις 16 Οκτωβρίου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ο άνδρας που ήταν παράλληλα προπονητής mini ποδοσφαίρου 5Χ5 σε ενήλικες, είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι συνομιλούσε μέσω blindchat με κορίτσι που πιθανότατα ήταν η 12χρονη, όπως είχε πει όμως δεν την συνάντησε ποτέ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 55χρονος είχε επαφή δύο φορές με το 12χρονο κορίτσι.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...