16.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Κουρουμπλής από Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων: Από τις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο η Ελλάδα

Ημερομηνία:

Την εκτίμηση ότι το 2017 θα είναι έτος οικονομικής ανάπτυξης για τη χώρα, εξέφρασε σήμερα από τα Χανιά ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την έδρα της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Κρήτης και με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας.

«Χθες, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ένα φιλόδοξο, οραματικό αλλά και πραγματικό αναπτυξιακό πρόγραμμα, στο επίκεντρο του οποίου θα είναι η δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου. Πιστεύω πως μέσα στο 2017 θα έχουμε απτά αποτελέσματα οικονομικής ανάπτυξης και έχουμε υπόψη μας πάντα τους ανθρώπους οι οποίοι συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε σημαντικό και ώριμο το έργο της Αστυνομίας, δίνοντας ως παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο η ΕΛΑΣ χειρίστηκε το θέμα της Ειδομένης, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μια από τις πλέον ασφαλείς χώρες στον κόσμο.

«Τολμώ να πω από τη θέση του υπουργού και με βάση όλο αυτό το περιβάλλον που υπάρχει, ότι η χώρα είναι από τις πιο ασφαλείς στον κόσμο και αυτό συνδέεται άμεσα με τον τουρισμό», επεσήμανε, ενώ αναγνώρισε ότι τα στελέχη της ΕΛΑΣ έχουν υποστεί μειώσεις και περικοπές.

Αναφορικά με την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Κουρουμπλής, έκανε γνωστό ότι το τελικό σχέδιο του υπουργείου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Κουρουμπλής μετά την επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων συμμετείχε σε συνάντηση με τη Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στα Χανιά ενώ στις 19:30 θα έχει σύσκεψη με Δημάρχους του Νομού Χανίων στο Δημαρχείο της πόλης των Χανίων.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

Σάββατο 18 Ιουνίου

9:00 Μετάβαση του υπουργού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισσάμου, τελούμενη υπό του Πατριάρχου Αλεξανδρείας Θεοδώρου του Β’.

12:45 Σύσκεψη με μέλη του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος.

13:30 Σύσκεψη με Δημάρχους και Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Κυριακή 19 Ιουνίου

18:00 Μετάβαση στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο, όπου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία υπό τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

"google ad"

8:00 Μετάβαση στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο για την Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί υπό τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο τον Β’.

13:45 Γεύμα στο οποίο θα παρακαθίσει, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο εστιατόριο «Κήπος» την περιοχή Μαλάδες Ηρακλείου Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...