14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κούλης ο… Μάστορας: Η Ντόρα βάζει βαθμό “άριστα” στον Κυριάκο – Ο Κυριάκος ξέρει πόσα τσιμέντα θέλει η γέφυρα του Κερίτη! | Βίντεο

Ημερομηνία:

Να αδερφή, να… μάλαμα! Η Ντόρα Μπακογιάννη, αν και μπαινοβγαίνει στα τηλεοπτικά στούντιο το τελευταίο διάστημα υποτίθεται για να στηρίξει τον αδερφό της Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πραγματικότητα με όσα λέει πλέον τον… κονταίνει και τον απαξιώνει.

Για να χρησιμοποιήσουμε δε μια σύγχρονη έκφραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δίνει αφορμές για φοβερό τρολάρισμα εις βάρος του. Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή συνέντευξή της στο Open, όπου τα θετικά της σχόλια για τον πρωθυπουργό μόνο… θετικό αποτέλεσμα δεν είχαν, αφού, λέγοντας ότι είναι καλύτερος απ’ ό,τι τον περίμενε, ουσιαστικά αποκάλυψε ότι για τα δικά της μέτρα και σταθμά ήταν χειρότερος!

«Βάζω βαθμό άριστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις τον ωρίμασαν πάρα πολύ και πολύ γρήγορα. Eδειξε ηγετικές ικανότητες τις οποίες κανένας δεν ήξερε πως είχε. Είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι περίμενα. Ειλικρινά» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη, παραδεχόμενη επί της ουσίας ότι τόσα χρόνια πίστευε πως ο αδερφός της δεν ήταν ικανός για πρωθυπουργός!

Με αυτή την αποστροφή, μάλιστα, θύμισε και τη μητέρα τους, τη Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία -σε τηλεοπτική συνέντευξη και με το γνωστό αυθόρμητο στιλ που τη χαρακτήριζε- είχε ομολογήσει πως, όταν έμαθε για την κάθοδο του γιου της στην πολιτική, «ήταν σαν έπεσε αστροπελέκι στο κεφάλι μου», προσθέτοντας ότι «ακόμη και σήμερα που τον βλέπω στην τηλεόραση, στις ομιλίες του, απορώ…».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις «στήριξης» η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για την «ταχύτητα με την οποία παίρνει τις αποφάσεις», είπε ότι έχει «γνώση του αντικειμένου» και πως η ίδια, έχοντας ζήσει πρωθυπουργούς και υπουργούς, δεν έχει ζήσει κανέναν άλλον με αυτή τη γνώση του φακέλου και με αυτή την ταχύτητα.

Το παράδειγμα που επικαλέστηκε για να αποδείξει πόσο καλός είναι ο αδελφός της ήταν ότι ξέρει ακόμα και… πόσα τσιμέντα χρειάζονται για να κατασκευαστεί η γέφυρα του Κερίτη στα Χανιά! Το… τερμάτισε, δε, λέγοντας το αφοπλιστικό παράδειγμα: «Συνδυάζει πράγματα τα οποία πολύ δύσκολο να τα βρεις. Ξέρει πόσα τσιμέντα έχει η γέφυρα. Η δικιά μου η γέφυρα, στα Χανιά. Ο Κυριάκος ξέρει πόσα τσιμέντα θέλει η γέφυρα του Κερίτη! Εγώ δεν ξέρω, που είμαι βουλευτής Χανίων. Δεν θα με πουν αντικειμενική, σας το λέω όμως αντικειμενικά». Και με γνώσεις εργολάβου λοιπόν ο πρωθυπουργός, που σημαίνει ότι ξέρει τις χρεώσεις και τις δαπάνες για κάθε δημόσιο έργο, άρα γνωρίζει πού υπάρχουν υπερχρεώσεις και πώς γίνονται αυτές οι δουλειές! Αλλιώς, γιατί θα πρέπει να έχει τέτοιες ειδικές γνώσεις ένας πρωθυπουργός; Περιέργως, πάντως, ενώ γνωρίζει ακόμη και για τα τσιμέντα, «δεν γνώριζε» τίποτα για το μείζον θέμα των υποκλοπών…

Το αποκορύφωμα της «στήριξης» προς τον Κ. Μητσοτάκη από την Ντόρα Μπακογιάννη ήταν όταν έβγαλε «κίτρινη κάρτα» στην επιλογή συνεργατών. Στην ερώτηση για τις επιλογές των προσώπων απάντησε: «Μμμ… Εκεί, πιο μέτρια. Θα μπορούσαν κάποιες επιλογές να ήταν καλύτερες». Μάλιστα, αυτό το κάνει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες…

Με αυτά και με αυτά πώς να μην φτιάξει σατυρικό βίντεο το λούμπεν;

Δείτε το:

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...