26.8 C
Chania
Saturday, May 25, 2024

Κρήτη: Γιόρτασαν την Ημέρα των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την ημέρα αυτή πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κρήτης και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χθες, Κυριακή των Αγίων Πάντων, γιορτάστηκε πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την ημέρα αυτή πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κρήτης και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελέσθηκαν δοξολογίες υπέρ των αποστράτων αστυνομικών στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Χανιά, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Ρέθυμνο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν επίσημοι και εκπρόσωποι τοπικών αρχών, Πρόεδροι και μέλη των ενώσεων αποστράτων αστυνομικών, Πρόεδροι και μέλη συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του πολιτικού προσωπικού και των τοπικών διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθώς και αστυνομικό προσωπικό.

γιορτή απόστρατοι ΕΛΑΣ

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Kρήτη: Πού κυμάνθηκαν οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Αύξηση του αριθμού των επιβατών αλλά και μειώσεις στις...

Επίσκεψη της Μαρίας Δαφέρμου στην Ομοσπονδία Τριτέκνων Χανίων

Επίσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Χανίων πραγματοποίησε η...

Περιοδεία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Χανίων

Περιοδεία της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κανδάνου...