19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κρήτη: “Καίνε” τα καύσιμα τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων – Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών

Ημερομηνία:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 22/06/2022, στο Υπουργείο Μεταφορών με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ Παπαδόπουλο αρμόδιο για θέματα Μεταφορών.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ Λύσανδρος Τσιλίδης, τα μέλη της κ Μαγκουσάκης Στράτος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης μαζί με τον Γεν. Γραμματέα κ Τρυπιδάκη Γιώργο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Λεωφορείων Αττικής κ Νεκτάριος Κατσιγιάννης και ο Γεν. Γραμματέας κ Δημήτριος Ζάγγας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης η οποια είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγους μήνες, σε ιδιαίτερο κλίμα συνεννόησης, και ταύτισης απόψεων και από τις δύο πλευρές για τα προβλήματα των τουριστικών λεωφορείων. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση σύντομα ανακοινώσεων από πλευράς του Υπουργείου σε καίρια ζητήματα του κλάδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κλάδος που περίμενε δύο σεζόν για να δουλέψει, αντιμετωπίζει το κύμα αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων που καθιστά ασύμφορο το μεταφορικό έργο.

“Η ολοένα αυξανόμενη άνοδος στις τιμές των καυσίμων, έχει φέρει προ των πυλών για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου μας τον κίνδυνο της ακινητοποίησης των λεωφορείων, μιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα οι ιδιοκτήτες να απορροφήσουν αυτές τις αυξήσεις. Δυστυχώς όμως έχουμε βρεθεί σε ένα τέλμα, όπου πλέον δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε με κανένα τρόπο ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας. Η άμεση ακινητοποίηση των οχημάτων, αν και καταστροφική, δείχνει να φαντάζει ως μονόδρομος”, αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστιικών Λεωφορείων Κρήτης.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...