12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κρήτη: “Κύμα” αγάπης για την 15χρονη Ανθή – Καλύφθηκε το ποσό για την επέμβασή της

Ημερομηνία:

Ένα κύμα αγάπης ήταν αυτό που υψώθηκε για την 15χρονη Ανθή που χρειάζεται επειγόντως να χειρουργηθεί στο εξωτερικό εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ανέδειξε χθες το Ράδιο Κρήτη.

Το ποσό που υπολείπονταν για να γίνει η επέμβαση θα καλύψει επιχειρηματίας από την Αθήνα κι έτσι η οικογένεια σταματά να δέχεται χρήματα.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη η υπεύθυνη της “Αποστολής Αγάπης” Ροδάνθη Διαλυνά, τα χρήματα θα κατατεθούν απευθείας στον λογαριασμό του νοσοκομείου όπου θα γίνει η χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την κ. Διαλυνά, συριο το πρωί θα έχουν αναλυτικά το ποσό που έχει μπει στην τράπεζα από όλους όσους βοήθησαν το οποίο μάλιστα θα αναρτηθεί μαζί με το αποδεικτικό της τράπεζας και στην συνέχεια θα συμπληρώσει η επιχειρηματίας το υπόλοιπο ποσό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...