21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κρήτη: Νέο οδικό δίκτυο σχεδόν 7 χλμ. προς το Ελαφονήσι με κόστος 20 εκ. ευρώ

Ημερομηνία:

Τη χρηματοδότηση του οδικού έργου Πλάτανος-Σφηνάρι από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης με το ποσό των 20.145.000 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Νέο οδικό δίκτυο στην Κρητη προς το Ελαφονήσι

Ο συγκεκριμένος δρόμος θα έχει μήκος 6,9 χιλιομέτρων, συνδέοντας το δυτικό άκρο της Περιφερειακής Ενότητας με την περιοχή του Ελαφονησίου, την διάσημη παραλία της Κρητης, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει τις κυκλοφοριακές συνθήκες και ασφάλειας στην περιοχή, που παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα. Το έργο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2020 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2023.

Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης έκανε γνωστό ότι σύντομα θα ενταχθούν σε προγράμματα της Περιφέρειας, οι βιολογικοί καθαρισμοί της Παλαιόχωρας και της Γεωργιούπολης, ενώ με την εξασφάλιση ποσού των 9, 5 εκατομμυρίων ευρώ ξεκινούν οι παρεμβάσεις για έργα οδικής ασφάλειας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας. Παράλληλα προχωρούν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων σε τμήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ