26.8 C
Chania
Κυριακή, 16 Αυγούστου, 2026

Κρήτη: Σήκωσαν ηλικιωμένη στον αέρα με την ξαπλώστρα για να μη χάσει το γλέντι

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε τον Δεκαπενταύγουστο σε πανηγύρι στην περιοχή Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στην Κρήτη, όταν κάτοικοι του χωριού μετέφεραν με ξαπλώστρα μία ηλικιωμένη για να μην χάσει το γλέντι!

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται άτομα να περνούν από το κέντρο του πανηγυριού, εκεί όπου έχει στηθεί για τα καλά το γλέντι, και να σηκώνουν ψηλά μια ξαπλώστρα πάνω στην οποία βρίσκεται μια ηλικιωμένη. 

Οι παρευρισκόμενοι μετέφεραν τη γυναίκα μπροστά στην εξέδρα, όπου έπαιζε το μουσικό συγκρότημα ενώ εκείνη φαίνεται να χειροκροτά. Έτσι, μπόρεσε κι εκείνη να βρεθεί ανάμεσα στους συγχωριανούς της και να συμμετέχει στο γλέντι με το δικό της τρόπο. 

«Αυτά μόνο στις Μαργαρίτες μπορεί να συμβούν!», έγραψε ο Κρητικός καλλιτέχνης Πέτρος Μαρούλης, δημοσιεύοντας βίντεο από το πανηγύρι.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αξιώτισσα: Αντιστεκόμαστε στην τρομοκράτηση και την παρενόχληση

Μέσα Αυγούστου στην Αξιώτισσα της Νάξου, ένα από τα κατά...

Αλλάζει το περιτύλιγμα ή αλλάζει πραγματικά η πολιτική;

Του Δημήτρη Φλυτζανή * Μην μας ξαναπουλήσετε το ίδιο έργο...

Πρωτοβουλία Αντίστασης: Τα λύματα πνίξανε τη Νέα Χώρα! Η μπόχα του συστήματος πνίγει το λαό!

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αντίστασης σχετικά με το περιστατικό με τα...