18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό στο χωράφι με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά

Ημερομηνία:

Νεκρός σε αγροτική περιοχή στο Καβροχώρι Ηρακλείου βρέθηκε ένας άνδρας λίγο πριν τις 11 χθες το πρωί. Πρόκειται για ηλικιωμένο τον οποίο εντόπισαν οι συγχωριανοί του να κείτεται νεκρός μέσα σε χωράφι.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές για να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου.

Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο άνδρα.

Ο 87χρονος είχε χαθεί από το σπίτι του τελευταίες ώρες και οι συγγενείς του είχαν ανησυχήσει. Όπως φαίνεται ο ηλικιωμένος φεύγοντας πήρε μαζί και ένα μαχαίρι με το οποίο ο ίδιος επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έλεγε πολλές φορές πως θέλει να αυτοκτονήσει.

flashnews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ