15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: “Όταν είπε “στοπ”, σταμάτησα!” λέει ο 28χρονος που κατηγορείται για βιασμό

Ημερομηνία:

“Όταν είπε “στοπ”, σταμάτησα” – ισχυρίζεται ο 28χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 21χρονης τουρίστριας από την Ολλανδία. Ο νεαρός 28χρονος που εργάζεται σε ταβέρνα στο δήμο Χερσονήσου αναφέρει πως με την κοπέλα γνωρίστηκε στο μαγαζί όπου η κοπέλα πήγε με τις φίλες της. Εκεί αναπτύχθηκε ένα φλερτ, το οποίο συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα όταν η ίδια παρέα βρέθηκε ξανά στο μαγαζί για φαγητό.

Όπως λέει ο νεαρός άνδρας από την Αλβανία, οι δυο τους μίλησαν τη δεύτερη μέρα και η 21χρονη τον προσκάλεσε στο μπαρ που θα πήγαινε με τις φίλες της για ποτό. Μάλιστα αναφέρεται πως υπάρχει και μήνυμα στο οποίο η κοπέλα τον ρωτάει που βρίσκεται και αν θα πάει στο μπαρ.

Ο 28χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, αναφέρει πως στο μπαρ ήπιαν ποτά με την κοπέλα και κατόπιν – με τη συναίνεσή της, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – πήγαν στο σπίτι του και άρχισαν να ερωτοτροπούν. Όταν όμως εκείνη του ζήτησε να σταματήσει, ο 28χρονος σταμάτησε χωρίς να υπάρξει συνέχεια.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του 28χρονου, Αντώνης Επιτροπάκης, ο νεαρός άνδρας που ζει στην Ελλάδα από τα 3 του χρόνια, μετέβη αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και παραδόθηκε, μόλις πληροφορήθηκε ότι τον αναζητά η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ