14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κρήτη: Kαταγγελία – «βόμβα» για κορυφαίο προπονητή πολεμικών τεχνών – Ασελγούσε σε μαθητές του

Ημερομηνία:

Στο στόχαστρο των αρχών μπήκε διακεκριμένος προπονητής πολεμικών τεχνών, με σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες και με μεγάλη απήχηση στον τομέα του τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 8 μαθητών του.

Σύμφωνα με το cretalive, o πολύ γνωστός προπονητής φέρεται, με βάση πάντα καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, να ζητούσε από κάποια παιδιά (ανήλικα), τα οποία προπονούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος, όπως καταγγέλλεται, παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Οι καταστάσεις αυτές περιγράφονται ότι εκτυλίσσονταν κυρίως στη διάρκεια ολιγοήμερων αποστολών του προπονητή και των αθλητών του στο πλαίσιο αγώνων εκτός Κρήτης.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.

Παράλληλα, το κορίτσι που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών κατήγγειλε πως το 2017 (όταν δηλαδή ήταν17 χρόνων) ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Ο προπονητής φέρεται να συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων, ωστόσο ενώπιον της δικαιοσύνης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του αποδίδονται.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να του ασκήσει ποινικές διώξεις.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...