17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κρητικόπουλα διακρίθηκαν στον 83ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ»

Ημερομηνία:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ηρακλείου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους 14 μαθητές του Νομού Ηρακλείου που διακρίθηκαν και στον 83ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για τις τάξεις Β΄ Γυμνασίου έως και Γ΄ Λυκείου και οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το νομό μας στην 40η  Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

Η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα διεξαχθεί για ολόκληρη την Περιφέρεια Κρήτης στο 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.

Από τον τελευταίο διαγωνισμό προκύπτουν οι καλύτεροι μαθητές της χώρας μας στα μαθηματικά από τους οποίους γίνεται και η σύνθεση των εθνικών ομάδων που μας εκπροσωπούν στην Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών καθώς επίσης και στη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών.

Οι μαθητές του νομού μας που διακρίθηκαν είναι:

Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΓΛΑΚΟΥΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΚΑΛΥΚΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΚΑΤΣΑΛΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΒΑΣΙΛΙΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΛΑΣΗΘΙΩΤΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΜΠΡΟΤΖΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

"google ad"

ΟΥΡΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΣΙΓΑΝΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ (2ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ «ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ»)

ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Σημειώνεται ότι κάθε Σάββατο από τις 9 π.μ. έως και τις 12 μ.μ. στο Καπετανάκειο γίνονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για μαθητές με ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Παραρτήματος Ηρακλείου της ΕΜΕ μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα του παραρτήματος www.mathher.gr  ή να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6937372737 (Ανδρέας Βαρβεράκης) ή 6945411513 (Αλέξανδρος Συγκελάκης).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ