15.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Κωνσταντοπούλου: «Προκλητική η στάση του κ. Στουρνάρα» – Ένταση με τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γρηγόρακο

Ημερομηνία:

«Προκλητική» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Βουλής τη στάση του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την απουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος από την αρμόδια Επιτροπή του Κοινοβουλίου, όπου είχε κληθεί να καταθέσει.

«Ευθέως σας λέω ότι θεωρώ προκλητική τη στάση του κ. Στουρνάρα, προκλητικό το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει προσέλθει στην Βουλή κατά τον προσήκοντα τρόπο για να υποβάλει την έκθεση που για πρώτη φορά αποστέλλεται με αυτόν τον τρόπο και προκλητικό ότι αρνείται μετερχόμενος προσχήματα να εμφανιστεί στη Βουλή και ιδιαιτέρως προβληματικό ότι έχει επιχειρήσει μια ευθεία παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, παρέμβαση υπονομευτική και όχι υποστηρικτική της κυβερνητικής πολιτικής, όπως προβλέπει το καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδας», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πυροδοτώντας νέες εντάσεις στην Επιτροπή.

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκης: Θα σας διακόπτω. Κατηγορείτε τον πρώην υπουργό Εθνικής Οικονομίας!

Εκεί τη διέκοψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον κ. Στουρνάρα.

«Μη διακόπτετε, δεν έχετε τον λόγο», είπε αρχικά η κ. Κωνσταντοπούλου, με τον κ. Γρηγοράκο να φωνάζει: «Θα σας διακόπτω. κατηγορείτε τον πρώην υπουργό Εθνικής Οικονομίας και τον Πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος. Έχετε καταντήσει την Ελληνική Βουλή δικαστήριο».

«Αντιληπτή η ανησυχία σας, δεν έχετε τον λόγο», επέμεινε η κ. Κωνσταντοπουλου. «Καμία ανησυχία. Εσείς να ανησυχείτε, έχετε καταντήσει τη Βουλή προσωπικό σας φέουδο», σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Γρηγοράκος και πρόσθεσε: «Λειτουργώ πολιτικά».

«Δεν έχετε τον λόγο και σας ανακαλώ στην τάξη για τις εκφράσεις που είπατε. Δείτε τον κανονισμό γιατί έχει κλιμάκωση», είπε απαντώντας η κ. Κωνσταντοπούλου.

zougla.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...