15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κόντρα Καραμανλή – ΣΥΡΙΖΑ: «Τόσο κράτησε το ενδιαφέρον Τσίπρα για τις Σέρρες;» – «Ο πόνος για τα Τέμπη πόσο κράτησε;»

Ημερομηνία:

«38 μέρες. Τόσο κράτησε το “ξαφνικό ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες”, αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Αχ. Καραμανλής με αφορμή την ανακοίνωση για τους νομούς στους οποίους θα είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό μας και ζήτησε από τις Σερραίες και τους Σερραίους να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία κι εμένα προσωπικά. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες του γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη.

Και σήμερα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές, είδαμε ότι το όνομα του κ. Τσίπρα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ψηφοδέλτιο των Σερρών. Άλλη μια απόδειξη ότι τους «συμβολισμούς» στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας.

Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε. Μαζί. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τις Σέρρες. Για την Ελλάδα», καταλήγει ο κ. Καραμανλής.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε;

«Ο πολιτικός υπεύθυνος του εγκλήματος των Τεμπών Κώστας Αχ. Καραμανλής σήμερα επιβεβαίωσε ότι η παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών έγινε απλά για να κουκουλωθεί η ασυγκράτητη έπαρση και υπεροψία του μέχρι τις επόμενες εκλογές», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντώντας στον κ. Καραμανλή.

«Αντί να κρατήσει τα προσχήματα της σεμνότητας και να μην υπενθυμίζει στο πανελλήνιο την πολιτική παρουσία του, που είναι ταυτισμένη με τις χειρότερες εικόνες, έχει το θράσος να αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε εκλογική περιφέρεια, όπως είχε κάθε δικαίωμα.

Αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να απαντήσει:

Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε; Ήταν αρκετά τα εικοσιτετράωρα που μεσολάβησαν από τη «συμβολική» παραίτησή του από υπουργός μέχρι την προκλητική επανατοποθέτησή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...