24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Κόντρα Μπόλαρη- Συντυχάκη για τους αγρότες

Ημερομηνία:

Αντιπαράθεση είχαν στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης και ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης για τα μπλόκα των αγροτών.

Ο κ. Συντυχάκης χαρακτήρισε τα μπλόκα των αγροτών ως δίκαια προκαλώντας την αντίδραση του κ. μπόλαρη.

«Η κυβέρνηση έχει καλωσορίσει τις κινητοποιήσεις των αγροτών και έχει επισημάνει ότι αποτελούν συνταγματικό δικαίωμα. Όταν όμως αυτές εκφεύγουν από τη νόμιμη δημοκρατική λειτουργία τότε, αυτοί που υποκινούν τους αγρότες εκτίθενται» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και πρόσθεσε:

«Όλοι κρινόμαστε ως πολιτικό σύστημα από τους στόχους που θέτουμε, την πολιτική βούληση και τα μέσα που χρησιμοποιούμε» πρόσθεσε ο κ. Μπόλαρης και ζήτησε «προτάσεις και διάλογο».

Από την πλευρά του ο κ. Συντυχάκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει “πολιτική οδοστρωτήρα” για τους αγρότες και υποστήριξε: «καλά κάνουν και κατεβαίνουν στους δρόμους και δε μπορείτε να τους βάζετε τη δαγκάνα στο λαιμό και ταυτόχρονα να επιβάλετε σιωπητήριο».

newpost.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ