20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κώστας Καραμανλής: Θα μιλήσει από τα Ανώγεια και για τις παρακολουθήσεις;

Ημερομηνία:

Κεντρικός ομιλητής για τα δέκα χρόνια από το θάνατο του Ιωάννη Γ, Κεφαλογιάννη, μιας εμβληματικής μορφής για το χώρο της συντηρητικής παράταξης, θα είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Η εκδήλωση θα γίνει στα Ανώγεια της Κρήτης στις 31 Αυγούστου και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, αφού η –σπουδαία- Όλγα Κεφαλογιάννη έχει φροντίσει για την αρτιότητά της.

Όσοι, πάντως, πληροφορήθηκαν πως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Κώστας Καραμανλής άρχισαν να αναρωτιούνται αν θα τοποθετηθεί και για το μείζον θέμα των παρακολουθήσεων-κάποιοι, μάλιστα, το θεωρούν και …βέβαιο!

Οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Η αλήθεια, όμως, είναι, πως η ημέρα της ομιλίας θα είναι πολύ κοντά στα όσα θα συμβούν στη Βουλή από τις 22 και μετά και θα είναι μια πρόκληση για τον Κώστα Καραμανλή. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί νωρίτερα.

Η σιωπή στο θέμα θα είναι, άλλωστε, πολύ αρνητικός παράγοντας στην υστεροφημία του πρώην πρωθυπουργού, καθώς μεταξύ άλλων και ο ίδιος είχε καταγγείλει παρακολουθήσεις και υποκλοπές στην αρχή της θητείας του στο Μαξίμου, φωτογραφίζοντας μάλιστα για αυτές την αμερικάνικη πρεσβεία στη χώρα μας.

ekdilosi

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ