20.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Κ. Ντουντουλάκης: Η δημοτική αρχή του Δήμου Πλατανιά απαξιώνει τους δημοτικούς συμβούλους και την αντιπολίτευση

Ημερομηνία:

Παρ’ όλες τις εκκλήσεις του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ντουντουλάκη Εμμανουήλ προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά και το Δήμαρχο κ. Μαλανδράκη ,δυστυχώς δεν έγινε και σήμερα 14-7-2014 επίδοση των εισηγήσεων των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου, ως έχει υποχρέωση η Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με την απόφαση Αρ. 5/2012 του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου , ξεκάθαρα αναφέρεται στο Άρθρο 4, παρ. 1 , ότι είναι υποχρεωτική η επίδοση ή γνωστοποίηση των θεμάτων που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και των ανάλογων εισηγήσεων που τα συνοδεύουν . Η παραπάνω ενημέρωση θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 3 πλήρεις ημέρες πριν από την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κρίνοντας λοιπόν την παραπάνω παράλειψη ως εσκεμμένη ο κύριος Ντουντουλάκης δεν παρέστη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης ο κ. Ντουντουλάκης καταδικάζοντας τη συγκεκριμένη πρακτική ζητά να μάθει τους λόγους για τους οποίους η δημοτική αρχή επανειλημμένα παραβιάζει τον συγκεκριμένο κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ