21.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος, στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου ενάντια στους πλειστηριασμούς πολίτες

Ημερομηνία:

Το καθιερωμένο ραντεβού τους στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου έδωσαν πολίτες από τη Λαϊκή Στάση Πληρωμών. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε πλειστηριασμός πέρα από έναν από την Τράπεζα Αττικής ενός δυόροφου κτιρίου στην Χερσόνησο Ηρακλείου με τιμή εκκίνησης 125.000 € ενός επιχειρηματία ο οποίος όφειλε χρήματα στην εφορία, στην τράπεζα Αττικής και στους εργαζομένους του.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, “ο επιχειρηματίας είχε έρθει σε συμφωνία με τους εργαζόμενους έτσι ώστε αν παρουσιαζόταν κάποια προσφορά για το ακίνητο του, τότε τα χρήματα από τον πλειστηριασμό να πάνε για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων του. Τελικά,δεν υπήρξε προσφορά και έτσι ο πλειστηριασμός απέβη άγονος.

Η Λαική Στάση Πληρωμών θα συνεχίσει να βρίσκεται και το νέο έτος,και για όσο χρειαστεί,στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου έτσι ώστε να αποτρέπουμε την αρπαγή των περιουσιών του λαού από τις τράπεζες και το κράτος ληστή.
Παράλληλα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι με το νέο έτος ο αγώνας παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς το κίνημα αναπτύσσεται πλέον σε παγκρήτιο επίπεδο.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους Έλληνες το 2016 να μας βρεί σε μία χώρα Ελεύθερη και Δημοκρατική.”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...