21.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας και τελετή αφής στον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Στα πλαίσια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας των Ολυμπιακών Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» και σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας και τελετή αφής στο Δήμο Χανίων.

Δέκα διακεκριμένοι δημότες των Χανίων, θα γίνουν Λαμπαδηδρόμοι, κρατώντας την Ολυμπιακή Φλόγα (το κατεξοχήν σύμβολο της Ολυμπιακής ιδέας),  συνεισφέροντας με τον τρόπο τους στην μεταλαμπάδευση των πάντα επίκαιρων αξίων του Ολυμπισμού που κινούνται γύρω από δύο βασικούς άξονες: Το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και την «Ευγενή Άμιλλα».

Πρόκειται για τους: Χαράλαμπο Σφακιανάκη, πρωταθλητή Άρσης Βαρών, Πολυχρόνη Κουτσάκη, επίκουρο καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης – συγγραφέα, Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη, συγγραφέα, Γιάννη Φίλη, Πρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης, Μανούσο Μανουσάκη, σκηνοθέτη, Αντώνη Τσαπατάκη, πρωταθλητή ΑΜΕΑ κολύμβησης, Μιχάλη Αεράκη, ηθοποιό – καλλιτεχνικό Δ/ντή ΔΗΠΕΘΕΚ, Γιώργο Αρχοντάκη, Δ/ντή Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», Αμαλία Μπασιά, Δ/ντρια ΘΧΠΧ – εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Κρήτης και Τόνια Μαχαίρα, πρωταθλήτρια κολύμβησης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στο UCLA: Επίθεση της Αστυνομίας σε χιλιάδες διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες | Ζωντανή μετάδοση

Χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες βρίσκονται στο campus του Πανεπιστημίου της...

O Μαζωνάκης τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein

Σε ρυθμούς Rammstein μπαίνει το ελληνικό κοινό, καθώς στο τέλος του...

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...