19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Λαπαβίτσας: Έκτρωμα η νέα συμφωνία

Ημερομηνία:

Η νέα συμφωνία είναι ένα έκτρωμα, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Λαπαβίτσας, κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής.

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα συζητούσαμε ένα μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ κάλεσε τα στελέχη της κυβέρνησης να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Όπως κατήγγειλε, η συμφωνία είναι υφεσιακή, επιβαρύνει την οικονομία και αυξάνει το χρέος.

«Προβλέπει επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων με όρους αποικιοκρατικούς» συνέχισε, κάνοντας λόγο για ένα πρόγραμμα σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής, με στόχο την αύξηση των πλεονασμάτων.

«Η επιβολή υφεσιακών μέτρων είναι παραλογισμός καθώς το χρέος ως προς το ΑΕΠ θα φτάσει το 200%» συμπλήρωσε ο κ. Λαπαβίτσας.

Καταλήγοντας, κατήγγειλε ότι «μόνο ως αποικιοκρατική μπορεί να εκληφθεί η νέα δανειακή σύμβαση».

Πηγή: left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ