22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Λαϊκή Στάση Πληρωμών: Τώρα είναι η ώρα μας να αντισταθούμε

Ημερομηνία:

Μετά από την καλοκαιρινή ραστώνη, μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών και άλλοι πολίτες του Ηρακλείου, συνεπείς στο ραντεβού που είχαμε δώσει από 31 Ιουλίου 2013 για τις 4 Σεπτεμβρίου 2013, παραβρεθήκαμε έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, στην προσπάθειά μας να αναστείλουμε τη διαδικασία πλειστηριασμών ιδιωτικών περιουσιών από Τράπεζες. Η γραμματεία του Ειρηνοδικείου αλλά και οι παρόντες εκπρόσωποι των αστυνομικών μας ενημέρωσαν ότι δεν θα διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός ως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Μετά από την αποχώρηση και των τελευταίων υπαλλήλων του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, μέλη της Λ.Σ.Π. και πολίτες Ηρακλείου παραμείναμε έξω από το Ειρηνοδικείο και συζητήσαμε προτάσεις και ιδέες για τις επόμενες κινήσεις μας. Η Λ.Σ.Π. ανανεώνει το ραντεβού της για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, στις 15.30, για το συντονισμό και την υλοποίηση των προτάσεων μας.

Ο κυβερνητικός φασισμός ξεπέρασε κάθε όριο ξεδιαντροπιάς και βαναυσότητας.Η κυβέρνηση θέλοντας να ευχαριστήσει τους εξωτερικούς εντολείς βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το ξεπούλημα των κατοικιών του πολίτη.Η Λαική Στάση Πληρωμών δικαιώνεται για τους αγώνες που τόσο καιρό δίνει στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,παρ’ότι αρκετοί συμπολίτες,μας τόνιζαν ότι η ώρα της πρώτης κατοικίας δεν θα έρθει ποτέ.Όμως ήρθε η ώρα να αντισταθούμε συντονισμένα με συνεχείς αγώνες,παρόντες στις επάλξεις και με αμείωτο πάθος για την ελευθερία
Η ώρα του γενικού ξεσηκωμού έφτασε,πλέον δεν περισσεύει κανείς!!Τώρα είναι η ώρα μας να αντισταθούμε στις φασιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των ξένων εντολέων.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ