15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Λαϊκή Συσπείρωση: Καταψήφιση των δυο μονομάχων στον Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση χαιρετίζει τις Αποκορονιώτισες και τους Αποκορονιώτες που συστρατεύτηκαν μαζί της, έδωσαν την εκλογική μάχη και συνέβαλαν στο θετικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες του δήμου μας που ξεπερνώντας διλήμματα, έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αποκορώνου είχε αύξηση στα ποσοστά, στις ψήφους και κέρδισε μια ακόμα έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πιστοί στις θέσεις μας, χωρίς δεσμεύσεις από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Με μοναδική δέσμευση τον καθημερινό αγώνα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών, από τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντιδραστικές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κυβέρνησης και τοπικών αρχών.

Προειδοποιήσαμε πολύ έγκαιρα, για το ρόλο που θα παίξει η νέα δημοτική αρχή, όποια και αν εκλεγεί, εφόσον συντάσσεται με τους αντεργατικούς, φοροληστρικούς νόμους της Κεντρικής Διοίκησης.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήλωσε εξαρχής ότι δεν θα είναι το “καλό παιδί” της κυβέρνησης. Θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους νέους μας, τη δωρεάν Υγεία και μόρφωση του λαού, την εξυγίανση των πηγών, την μείωση των δημοτικών τελών, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Γι’ αυτό η “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Β’ γύρο των εκλογών, καλεί για την καταψήφιση των δύο “μονομάχων” με άκυρη ή λευκή ψήφο, μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη για τους Αποκορονιώτες λογική του “λιγότερου κακού”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...