Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, πρόκειται για μία μακριά λεπίδα, η οποία βρέθηκε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος. Η λεπίδα χτύπησε στο πόδι τον 19χρονο Άλκη -κόβοντάς του αρτηρία- με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του. Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη 23χρονος, φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του αδικοχαμένου 19χρονου.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ του iEidiseis, ο φερόμενος δολοφόνος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με άδεια διαμονής στην Ελλάδα. Είναι σεσημασμένος από το 2019 για οπαδική βία, ενώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση εκκρεμεί δίκη. Χαρακτηρίζεται ως σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Τη μοιραία νύχτα, τρία άτομα κινούνταν επί της οδού Γαζή, όταν δύο αυτοκίνητα τους πλησίασαν. Στη συνέχεια, βγήκε ένας και άρχισε να τους μαχαιρώνει. «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» ήταν τα λόγια που άκουσε μία μάρτυρας.

Παράλληλα, αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποίησαν το πρωί αστυνομικοί, σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ πού βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού.