13.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

ΜέΡΑ25: Να μας ενημερώσει ο κ. Μητσοτάκης αν ισχύει ακόμα το Σύνταγμα

Ημερομηνία:

«Ο αυταρχικός κατήφορος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Να μας ενημερώσει η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας αν υφίσταται ή όχι το Σύνταγμά μας, ώστε να το γνωρίζουν οι πολίτες και οι δικαστικές αρχές και να αντιδράσουν αναλόγως» τονίζει σε σχόλιό του το ΜέΡΑ25, καταγγέλλοντας επίσης ότι διμοιρία με μηχανές της Δράσης πήγε να πέσει μάλιστα στο πανό της Νεολαίας του και του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος επί της Ακαδημίας, προσπαθώντας να απωθήσει τη Βουλεύτρια, Μαρία Απατζίδη.

Στο σχόλιό του, το ΜέΡΑ25, μέσω του εκπροσώπου Τύπου, Μιχάλη Κριθαρίδη, αναφέρει:

«Συνεχίστηκε και σήμερα το όργιο βίας και καταστολής κατά ειρηνικών διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας. Οι πολίτες παρεμποδίστηκαν να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος από στρατιές των δυνάμεων καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη, ενώ πραγματοποιήθηκαν αρκετοί παράνομοι και καταχρηστικοί έλεγχοι, αλλά και βεβαίως αναίτιες προσαγωγές.

Οι αύρες και τα χημικά για άλλη μια μέρα “πότισαν” τον δικηγορικό και όχι μόνο κόσμο που διαδήλωνε ειρηνικά ως έχει εκ του Συντάγματος το δικαίωμα, για να μην καταλυθεί το κράτος δικαίου. Διμοιρία με μηχανές της Δράσης πήγε να πέσει μάλιστα στο πανό της Νεολαίας του ΜέΡΑ25 και του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος επί της Ακαδημίας, προσπαθώντας να απωθήσει τη Βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη.

Ο αυταρχικός κατήφορος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Να μας ενημερώσει η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας αν υφίσταται ή όχι το Σύνταγμά μας, ώστε να το γνωρίζουν οι πολίτες και οι δικαστικές αρχές και να αντιδράσουν αναλόγως.»

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...