19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Μίλτος Τεντόγλου: «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;» – Εκστασιασμένο το Twitter μετά το άλμα του στα 8,41μ.

Ημερομηνία:

O χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, λίγες ώρες μετά την ακατανόητη απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου να ακυρώσει το άλμα του στα 8,40 μ., σημείωσε νέα μεγάλη επίδοση και επιβεβαίωσε ότι είναι ο κορυφαίος άλτης του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Τρέλανε κόσμο ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιέβεν. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος, λίγες ώρες μετά την ακύρωση της μεγάλης επίδοσής του (8,40 μ.) στο Τορούν λόγω… χρώματος παπουτσιών, έδωσε τη δική του απάντηση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου μέσα στο ταρτάν και έκλεισε στόματα.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40μ. γιατί μπορώ να κάνω ένα ανάλογο όποτε θέλω», δήλωνε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης και λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε ότι είναι σε θέση να κάνει πράξη όσα υπόσχεται. Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής του, πήδηξε στα 8.31 μ., 8,34 μ., 8,37 μ. και 8,41 μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Τα φώτα στράφηκαν και πάλι πάνω του και το Twitter έπαθε παράκρουση. Οι χρήστες αποθέωσαν τον Τεντόγλου για το ρεκόρ του και το hashtag με το όνομά του έγινε πρώτο trend.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εστίασαν στο γεγονός ότι έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί στην οργισμένη ανάρτησή του, ενώ άλλοι τρόλαραν την World Athletics για την ακύρωση του άλματος.

«Στον σπουδαίο αθλητή μας για αυτό που του κάνανε με την ακύρωση του 8,40 ταιριάζει απόλυτα η φράση ‘Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Μιλτάρα’», «Χαζοί είναι να τον ακυρώσουν πάλι; Μετά θα πάει και θα πηδήξει 9 μέτρα», «Είναι καιρός να μεγαλώνει τα σκάμα διαφορετικά θα έχουμε τραυματισμό», «Αφού δεν σας άρεσε το 8,40 πάρτε 8,41. Είσαι μάγκας!», είναι μόνο κάποια από τα tweets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο – Ξεχωρίζουν Βενετσάνου, Γρηγοριάδης, Ρεβενιώτη, Χρανιώτης

Το ευρωψηφοδέλτιο της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για...

Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς – Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στη λίστα, όλα τα ονόματα

Τους 42 υποψήφιους και υποψήφιες ευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσε ο...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πάνε να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα

Σε μια προσπάθεια να αποδοθούν μερικές έστω ευθύνες στον 22χρονο...

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...