15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μανώλης Σιώπης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω αυτό το τρόπαιο με τα αδέρφια μου από την Τουρκία»!

Ημερομηνία:

«Οι δικές μας δημοκρατίες πολέμησαν με εσωτερικούς δαίμονες, διότι σε αμφότερες τις χώρες μας έπρεπε να περάσουμε από εμφυλίους πολέμους» είπε στο Κογκρέσο ο (ηλικίας) «έξι μηνών πολιτικός εξόριστος από τη χούντα», Κυριάκος Μητσοτάκης

Μήνυμα συμφιλίωσης και ειρηνικής συνύπαρξης ανάμεσα στους λαούς της Ελλάδας και της Τουρκίας έστειλε ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης.

Ο Μανώλης Σιώπης κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ. Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη και το γεγονός ότι εκείνος και ο Τάσος Μπακασέτας (αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος που επίσης αγωνίζεται στην Τραμπζονσπόρ) έχουν αγκαλιαστεί από τους οπαδούς του τουρκικού συλλόγου, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα. 

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Σιώπης σε ανάρτησή του στο Instagram σημείωσε:

«Ζούμε σε μία εποχή με πολέμους, διαμάχες και ρατσισμό. Με αυτή τη φωτογραφία θέλω να δείξω ότι ο αθλητισμός φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

Ζω στην Τουρκία εδώ και τρία χρόνια και έχω εισπράξει ατελείωτη αγάπη από τον τουρκικό λαό. Δεν έχουμε καμία διαφορά, ελπίζω σε καλύτερες ημέρες χωρίς μίσος, διαχωρισμούς και εχθρότητες. Είμαστε όλοι άνθρωποι και θα έπρεπε να προχωρήσουμε στην ζωή με αγάπη και χαμόγελα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω αυτό το τρόπαιο με τα τουρκικά αδέρφια μου»!

Στη φωτογραφία της ανάρτησης ο Μανώλης Σιώπης μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα και δύο Τούρκους συναθλητές τους κρατούν τις σημαίες των δύο χωρών μπροστά από το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Τουρκίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ