16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Μαραθώνιος 2022: Και ο Αντώνης Τσαπατάκης έτρεξε στον Αγώνα Δρόμου

Ημερομηνία:

Στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στο πλευρό τουλάχιστον 45.000 δρομέων, βρέθηκαν και αρκετοί Έλληνες πολιτικοί, καλλιτέχνες και αθλητές.

Ανάμεσά τους ξεχώρισαν ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μάριος Φραγκούλης, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Αντώνης Σρόιτερ ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλευρό του γιου του, που έτρεξε στο Μαραθώνιο.

«Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία…» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. «Κάθε χρόνο νιώθεις και κάτι διαφορετικό. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι μια ολόκληρη κουλτούρα. Είναι ένα γεγονός, όχι μόνο αθλητικό, είναι πολιτιστικό, είναι κοινωνικό, είναι οικονομικό, ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό. Καταρχήν προκαλεί θετικά συναισθήματα σε όλο τον κόσμο που μετέχει ή παρακολουθεί και ενισχύει με τον τρόπο του όλους τους δρομείς. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές, στον ΣΕΓΑΣ, στη Διοίκηση, στην Περιφέρεια Αττικής, σε όλους τους χορηγούς. Διότι ξέρετε, χωρίς τον ιδιωτικό τομέα μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις δεν μπορούν να γίνουν ή γίνονται, αλλά πολύ λιγότερες. Γι’ αυτό το λόγο και χαιρόμαστε όταν υπάρχει ο ιδιωτικός τομέας σε μεγάλα αθλητικά events που προάγουν και τον αθλητισμό και το άθλημα που υπηρετούν. Προάγουν και όλα αυτά τα ευχάριστα, που βλέπουμε αυτή την ώρα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και στους 45.000 δρομείς να τερματίσουν και του χρόνου να είμαστε ακόμη περισσότεροι, να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική εικόνα, τη μοναδική χαρά, την ομορφιά της Ελλάδας, της Αθήνας και πάμε μπροστά!».

O Αντώνης Τσαπατάκης στον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας 2022
O Αντώνης Τσαπατάκης στον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας 2022  EUROKINISSI SPORTS
O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας 2022
O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας 2022  EUROKINISSI SPORTS

Η ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη στο Instagram:

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου στο Instagram:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...