23.4 C
Chania
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026

Μεθοδεύουν αντιδράσεις οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ακρωτηρίου

Ημερομηνία:

Για τα πολεμικά αεροσκάφη τα οποία επιχειρούν κατά της Λιβύης

Σας είναι βέβαια γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες έχουν εγκατασταθεί στο αεροδρόμιο Χανίων πολεμικά αεροσκάφη τα οποία έκτοτε επιχειρούν νυχθημερόν κατά της Λιβύης.

Αυτή η δραστηριότητα δημιουργεί πολλά και μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους του Ακρωτηρίου και της ευρύτερης περιοχής.

Γι’ αυτό καλούμε τα Μ.Μ.Ε στο πολιτιστικό κέντρο Καθιανών Ακρωτηρίου στις 29/8/2011 και ώρα 7 μ.μ ,όπου οι πολιτιστικοί σύλλογοι Ακρωτηρίου θα αναφερθούν σε αυτά τα προβλήματα αλλά και θα προδιαγράψουν τα επόμενα βήματα τους στην κατεύθυνση της κλιμάκωσης των αντιδράσεων.

Η παρουσία εκπροσώπων σας και η δημοσιοποίηση του προβλήματος μας θα ήταν πολύ σημαντική για όλους τους φορείς του Ακρωτηρίου.

Ακρωτήρι 25/8/2011

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι

Αρωνίου
Καθιανών
Καλαθά
Καμπανίου
Κορακιών
Κουνουπιδιανών
Μουζουρά
Χορδακίου

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρές συνήθειες, μεγάλες αλλαγές: Απλές πρακτικές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού

Πρακτικές συμβουλές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού στην καθημερινότητα. Μάθετε απλές συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: “Τεράστια πρόκληση η αποφυλάκιση Κασιδιάρη για το λαό που με μαζικό...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλουν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα. Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά.

8ος Δρόμος Μουσούρων: Τρέχουμε μαζί για τον τόπο μας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει τον 8ο Δρόμο Μουσούρων στις 27 Σεπτεμβρίου 2026. Ημιμαραθώνιος 21χλμ, 10χλμ και 4χλμ στα χωριά της Δ.Ε. Μουσούρων.