16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Μετά τα δάκρυα, και τον κακο χαμό… εμφανίστηκαν και χορηγοί για τον Ιακωβίδη!

Ημερομηνία:

Η τεράστια δημοσιότητα που έλαβε το θέμα με τον Θοδωρή Ιακωβίδη φαίνεται ότι τελικά δημιούργησε αρκετό ενδιαφέρον ώστε να εμφανιστουν και χορηγοί.

Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για την επικοινωνία με χορηγούς που είχε ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την απόφαση του να σταματήσει τον αθλητισμό επειδή δεν αντέχει άλλο αφού η εικόνα του πρωταθλητή της άρσης βαρών με τα βουρκωμένα μάτια, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Πλέον μετά από τις κινήσεις αυτές, είναι πολύ πιθανό ο Θοδωρής Ιακωβίδης να αλλάξει την απόφαση του και να συνεχίσει για το Τόκιο, αρκεί να καλυφθεί στα ζητήματα που έθεσε.

Το θέμα βεβαίως είναι τι γίνεται με τη συντριπτική πλειοψηφία τόσων άλλων Ελλήνων πρωταθλητων που παραμένουν στην αφάνεια και διχως καμία στήριξη. Άραγε, τι πρέπει να συμβεί για να λάβουν της στήριξης που αξίζουν; Να παραιτηθούν και αυτοί από την άθληση;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...