17.8 C
Chania
Wednesday, May 29, 2024

Μετά την “ελληνίδα μάνα”, η κρητικιά “hi-tech γιαγιά”: Το νέο σποτ του Μαραθώνιου Κρήτης | Βίντεο

Ημερομηνία:

Μετά το άκρως επιτυχημένο σποτ με την Ελληνίδα μάνα , ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει και μας κάνει να γελάσουμε ξανά!

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η   Κρητικιά Hitech Γιαγιά  που καλεί με βιντεοκλήση τα εγγόνια της  που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Ο Παππούς παίζει παιχνίδι  στο κινητό και μόλις ακούει τη λέξη «αλεξίπτωτο» θυμάται  τη Μάχη της Κρήτης  και τρέχει να πολεμήσει τον εχθρό με το μπαστούνι του!

Οι διοργανωτές αναδεικνύουν την Κρητική φιλοξενία με το σύνθημα “Όπως κι αν έρθεις στην Κρήτη, μια ανοιχτή αγκαλιά θα σε περιμένει!”

Την Κυριακή  1 Οκτώβρη λοιπόν, όπως κι αν έχεις φτάσει στην Κρήτη οι φιλόξενοι Κρήτες θα σε κάνουν να νιώσεις μια διαφορετική εμπειρία σε ένα διαφορετικό αγώνα που μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, είτε τρέχοντας είτε περπατώντας !

1 Οκτώβρη, μόνο στην Κρήτη και μόνο στο Αρκαλοχώρι

Δήλωσε συμμετοχή πριν εξαντληθούν οι θέσεις στο www.cretehalfmarathon.com

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=cAC4S5QTeCQ”]

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ