14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Με επιτυχία η προβολή της ταινίας «Τα Μυαλά που Κουβαλάς» από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ενορίας Μουρνιών

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ενορίας Μουρνιών η προβολή της ταινίας «Τα Μυαλά που Κουβαλάς». Η διοργάνωση ήταν μια πρωτοβουλία του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και με τη συνδιοργάνωση της Τοπικής Κοινότητας Μουρνιών, της Ενορίας Μουρνιών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρνιών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μουρνιών και του Αθλητικού Ομίλου «Μινώταυρος».

Μετά την ταινία ακολούθησε συζήτηση για τη διαχείριση των συναισθημάτων και τη συσχέτιση με το ζήτημα της εξάρτησης καθώς παρουσιάστηκαν και οι υπηρεσίες που παρέχει το Πολυδύναμο Κέντρο Χανίων.

Παράλληλα, τα παιδιά τα οποία παρακολούθησαν την ταινία απασχολήθηκαν δημιουργικά ζωγραφίζοντας τα δικά τους συναισθήματα με σκοπό την έκφραση και τη δημιουργία.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ