14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της ANEK Lines

Ημερομηνία:

Η ΑΝΕΚ LINES, με γνώμονα την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» & το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στα Χανιά, την Τετάρτη 17 Αυγούστου, από τις 9.00 έως τις 14.00.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών.

Όπως αναφέρει και στο κάλεσμα της η εταιρία, “οι πάγιες ανάγκες σε αίμα, που είναι αυξημένες όλο το χρόνο, (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις) μεγαλώνουν, ακόμα, περισσότερο το καλοκαίρι (τροχαία ατυχήματα κλπ), καταδεικνύοντας την αξεπέραστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Σημειώνουμε ότι η αιμοδοσία είναι ακίνδυνη, διαρκεί μόνον 10 λεπτά και ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από τον οργανισμό.
Μόλις 10 λεπτά που μπορεί να “μην είναι …τίποτα” για τον αιμοδότη, συχνά όμως αποδεικνύονται “τα …πάντα” για τον αποδέκτη !!!

Για ακόμα μια φορά, ο δημοφιλής σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και η Intigoview στηρίζουν την κοινωνική αυτή δράση μέσω του τηλεοπτικού spot της αιμοδοσίας που επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς και το οποίο μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link: https://vimeo.com/738181859/08e8d1e63a

Κατά την διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της Covid-19.

Η ANEK LINES συνεχίζει υπεύθυνα την έμπρακτη προσφορά της στον Άνθρωπο και την Κοινωνία μέσα από ουσιαστικές δράσεις για τις ανάγκες του τόπου μας.

Την Τετάρτη 17/8, στα γραφεία της ΑΝΕΚ, όλοι μαζί γινόμαστε #miaomada για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη στο ταξίδι της ζωής.

Σας περιμένουμε!!!”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...