15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Με μπλουζάκι Κρητικού συνδέσμου του Παναθηναϊκού βγήκε από το νοσοκομείο ο Νίκος Ρωμανός | Φωτός + Βίντεο

Ημερομηνία:

Με μπλουζάκι συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νίκος Ρωμανός κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από όπου και θα εκτίσει Το υπόλοιπο της ποινής του.

Το t-shirt πράσινου χρώματος που φορούσε είχε μία στάμπα στρογγυλού σχήματος με το νησί της Κρήτης, ένα νεαρό που κρατά τη σημαία της ομάδας του Παναθηναϊκού, το τριφύλλι-έμβλημα της ομάδας και το Αγιος Νικόλαος, την περιοχή της έδρας του συνδέσμου. Επιπλέον κάτω από το σήμα έγραφε 15 years (15 χρόνια) προφανώς είναι τα έτη λειτουργίας του οπαδικού συνδέσμου.

Ο Νίκος Ρωμανός είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που φόρεσε μπλουζάκι του Παναθηναϊκού ήταν η συμπαράσταση που έδειξαν οργανωμένοι οπαδοί του όλη την περίοδο που έκανε τον αγώνα του. Μάλιστα, το συγκεκριμένο t-shirt του το έδωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να το φορέσει κατά την έξοδό του.

Υπενθυμίζεται πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν βρεθεί έξω από το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» πριν από περίπου 10 ημέρες και με συνθήματα συμπαραστάθηκαν στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. 100 περίπου οπαδοί έφτασαν στο σημείο με 50 μηχανάκια και φώναζαν, μεταξύ άλλων, «ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13, ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό συμπαράστασης στο Νίκο Ρωμανό, αλλά και πανό στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Διαβάστε κι εδώ από την ομάδα “Αντιφασίστες οπαδοί – φίλαθλοι παναθηναϊκού” στο facebook τη συζήτηση μεταξύ των οπαδών.

Στο τμήμα γυναικών των φυλακών Κορυδαλλού

Ο 21χρονος, που νοσηλευόταν λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας, μεταφέρθηκε στο τμήμα γυναικών των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Νίκος Ρωμανός είχε ξεκινήσει απεργία πείνας στις 10 Νοεμβρίου, διαμαρτυρόμενος για την άρνηση χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας που είχε αιτηθεί, προκειμένου να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στο ΤΕΙ όπου έχει περάσει.

Η άρνηση λήψης τροφής του απεργού πείνας διήρκεσε 31 μέρες και έληξε στις 10 Δεκεμβρίου, με την ψήφιση τροπολογίας που ικανοποίησε το αίτημά του για δυνατότητα μετάβασης στη σχολή του. Οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν, είχαν εκτιμήσει αρχικά ότι θα χρειαστούν δύο εβδομάδες σταδιακής επανασίτισης, προκειμένου να συνέλθει ο οργανισμός του από το ισχυρό σοκ που είχε υποστεί λόγω της απεργίας πείνας.

«Η φάση της επανασίτισης είναι δύσκολη για τον οργανισμό, εξίσου με την ασιτία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η γιατρός του, Ματίνα Παγώνη, συντονίστρια-διευθύντρια Παθολογίας στο «Γ. Γεννηματάς». Ωστόσο, χρειάστηκε μόνο μία εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας βρισκόταν υπό τη στενή παρακολούθηση των θεραπόντων ιατρών του, ενώ οι κλινικο-εργαστηριακοί έλεγχοι ήταν συνεχείς, για να διασφαλιστεί ότι ο οργανισμός του επανακάμπτει χωρίς επιπλοκές.

 

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=VL6_RQ5zIm4″]

efsyn.gr, iefimerida.gr, koutipandoras.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ